11 stevige keuze voor aardappel chips.

Wit aardappel aardappelchips zitten naar de beste geliefd van alle munchies, maar toch ook zeker niet de gezondste. De cardiovasculaire voordeel sinds frituren ontwikkelt gevaarlijke trans-vetzuren. Zelfgemaakte chips van rode bieten, kool of misschien brandnetels zijn eigenlijk niet alleen veel gezonder, u zal zeker zelfs tonnen verpakking, daarnaast om geld te besparen.

 

Alleen proberen dat uit, ik ervoor zorgen dat u zou willen krijgen klaar-nee zelfs meer wit potato chips!

Ik vertel u welke groenten geven op hun eigen evenals welke aanpak is eigenlijk zeer geschiktste, binnen deze blogpost. 1 krokante brandnetel potato chips mijn regelrechte fave zijn aardappel chips van brandnetels! Geen paniek, de frituren drop de bladeren haar brandende effect. Ze zijn eigenlijk snel gemaakt, de ongekookt component kan bijna zowat overal worden ontdekt, en ook hebben ze een lichtjes knapperige punch. Gebruik voor het frituren van ghee in plaats van plantaardige olie, zijn dus eigenlijk geen trans-vetzuren zoals de potato chips. Verwarm een percentage van ghee daarvoor in een koekepan, om ervoor te zorgen dat de bladeren kunnen zwemmen. Dat enkele seconden genoeg, tot ze zijn eigenlijk diep aangebraden. Op dat moment alle van hen op een huis keuken handdoek plaatsen en hun afvoer toestaan. Bieden alle panned fry bladeren in een kom, trainen alle van hen met natrium en golf die enigszins om ervoor te zorgen dat het effectief wordt verdeeld.

 Ze zijn eigenlijk snel gemaakt, de ongekookt component kan bijna zowat overal worden ontdekt, en ook hebben ze een lichtjes knapperige punch.

 

Eigenlijk verzachten vrienden op de tong!

Chipmunk volgelingen: gezonde en evenwichtige en gemakkelijk kunt u heerlijke alternatieven voor aardappel chips in jezelf! 2. gebakken kikkererwten een bijzonder eiwitrijke snack zijn gebakken kikkererwten. Zij komen overeen met speciaal voor diabetici, zwangere dames, veganisten, atleten en ook vegetariërs. Toch zijn ze echter eigenlijk een evenwichtig tussendoortje eten voor iedereen met hun verschillende voeding vezels, B-vitaminen, alsmede belangrijke mineralen voor tussendoor. Kikkererwten smaak niet alleen lekker, ze doen ook veel voor uw wellness – pointers voor koken evenals talrijke gerechten. 3. broccoli chips zelf potato chips uit de Savoy bestaan nu in het veld. Hieronder kunt u gemakkelijk het produceren van uitzonderlijk lage kosten zelfs chips uit een hoofd van de broccoli. Broccoli is een caloriearm alternatief voor potatos evenals bevat witte trossen van vitamine C, die is waarom hij uitstekende pasvorm is te krimpen.Chipmunk volgelingen: gezond en u kunt smakelijke opties aan witte potato chips over op uw eigen!

Dus u bent uw kool aardappel chips heel gemakkelijk je eigen zelf. Je nodig: 1/2 Savoy broccoli hoofd 1/2 theelepel natrium smaken te proberen zoals saus, paprika of zelfs chili deeltje zodat u verdergaat: verwijderen van de kofferbak evenals Kohl ribben van een dergelijk. Vierkante stukjes kreeg van de gevallen bladeren. In de dehydrator of in de kachel (zie hieronder) volledig droog tot ze knapperig zijn. Met zout, peper en ook diverse andere kruiderijen uit uw selectie verspreid door het einde. Als u beschikt over een dehydrator, kunt u gemakkelijk bak de contribute de stoof, ingesteld op 110 ° C gedurende vijfenveertig momenten, dat echter extra vitaminen daalde. Ik kan gemakkelijk vrienden de smaak combineren met chilipoeder, zout en peper ook adviseren. Chipmunk volgelingen: gezond en u kunt smakelijke opties aan witte potato chips over op uw eigen! 4. pompoen potato chips gewoon fruit soep of Ofengmüse? De pompoen kan worden veel meer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *